Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.012.01.131

Απάντηση ημερομηνίας 11 Φεβρουαρίου 2022 του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσου στην ερώτηση με αρ. 23.06.012.01.131, ημερομηνίας 2 Δεκεμβρίου 2021, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χρύση Παντελίδη

«Αναφέρομαι στην πιο πάνω επιστολή σας σχετικά με την προώθηση της υλοποίησης του έργου βελτίωσης της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου στον Άγιο Δομέτιο και σας πληροφορώ τα ακόλουθα:

Το προαναφερόμενο έργο είναι Πολεοδομικό για το οποίο παλαιότερα ετοιμάστηκαν κατασκευαστικά σχέδια αλλά η υλοποίηση του δεν κατέστη δυνατή. Ως εκ τούτου, για την προώθηση του έργου το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως έχει ετοιμάσει το σχετικό σημείωμα έργου (PCN) το οποίο έχει ήδη αξιολογηθεί θετικά από τη Γενική Διεύθυνση ΕΠΣΑ εντός Απριλίου 2019.

Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, όπως πληροφορηθήκαμε, θα προχωρήσει σε διαβούλευση με τον Δήμο Αγ. Δομετίου όσον αφορά την συνεισφορά του στο Πολεοδομικό έργο και στην συνέχεια σε επικαιροποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προγραμματίσει την επικαιροποίηση/ετοιμασία των κατασκευαστικών σχεδίων όταν λάβει την σχετική παραγγελία από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, ανάλογα με τους διαθέσιμους πόρους και τις άλλες ειλημμένες υποχρεώσεις του.»

     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων