Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.011.05.039

Απάντηση ημερομηνίας 5 Μαρτίου 2021 του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.05.039, ημερομηνίας 31ης Αυγούστου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου

«Αναφέρομαι στην πιο πάνω ερώτηση και σας πληροφορώ τα ακόλουθα:

α) Μετά από συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών και σχετική εισήγηση του Υφυπουργείου Τουρισμού, έχει συσταθεί κοινή επιτροπή για την εξέταση της ετοιμασίας ενιαίων κανόνων λειτουργίας για όλους τους κατασκηνωτικούς χώρους. Το Τμήμα Δασών έχει καταγράψει και έχει αποστείλει τις θέσεις του στο Υφυπουργείο Τουρισμού. Επί του παρόντος το θέμα βρίσκεται υπό εξέταση.

β) Όπως έχει σημειωθεί σε προηγούμενη απάντησή μας σχετικά με το θέμα, το Τμήμα Δασών προχώρησε στην ετοιμασία νομικού πλαισίου, στη βάση της υφιστάμενης δασικής νομοθεσίας, για τη λειτουργία των κατασκηνωτικών χώρων που βρίσκονται στα κρατικά δάση. Το υπό αναφορά νομικό πλαίσιο είναι στο τελικό στάδιο διαμόρφωσής του και θα ολοκληρωθεί με την ετοιμασία των πιο πάνω ενιαίων κανόνων λειτουργίας για όλους τους κατασκηνωτικούς χώρους.

2. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες.»

     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων