Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.011.03.243

 

Απάντηση ημερομηνίας 5 Ιουλίου 2019 του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.03.243, ημερομηνίας 15 Οκτωβρίου 2018, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου

          «Αναφέρομαι στην πιο πάνω ερώτηση, απολογούμαι για την καθυστέρηση στην απάντηση και σας πληροφορώ για τα παρακάτω:

2.      Αναφορικά με την προετοιμασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τα επεισόδια με αυξημένα επίπεδα αιωρούμενων σωματιδίων σκόνης στην ατμόσφαιρα, σας ενημερώνω ότι έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις επί του θέματος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.  Με βάση τα διαμειφθέντα στις συσκέψεις, διαμορφώθηκαν αποφάσεις για την εφαρμογή του μέτρου διάθεσης χειρουργικών μασκών από το Υ.Π.Π. προς τις σχολικές μονάδες, για τον τρόπο διαχείρισης από τις Διευθύνσεις των Σχολείων των περιστατικών καθώς επίσης και για την καλλιέργεια κουλτούρας ευαισθητοποίησης γονέων, μαθητών/τριών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων για το θέμα της σκόνης στην ατμόσφαιρα.

3.      Αναφορικά με το ερώτημα σας σχετικά με προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού για τις περιπτώσεις που τα παιδιά θα μένουν κλειστά σε σχολική αίθουσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, σας ενημερώνω ότι το θέμα είναι υπό μελέτη.

4.      Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.»

  

 
     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων