Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.011.03.020

 

Απάντηση ημερομηνίας 20 Σεπτεμβρίου 2018 της Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βασιλικής Αναστασιάδου στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.03.020, ημερομηνίας 30 Ιουλίου 2018, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη

 

«Επιθυμώ να αναφερθώ στην πιο πάνω Ερώτηση και να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα:

Η Ερώτηση του κ. Χατζηγιάννη διαβιβάστηκε, λόγω αρμοδιότητας, στο Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έτυχα, από επικοινωνία του Διευθυντή του Γραφείου Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών με τον κ. Χατζηγιάννη, διευκρινίστηκε ότι η Ερώτησή του αφορά τη διαφορά μεταξύ της “ονομαστικής” και της “πραγματικής” ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο σε σταθερή θέση.

Το Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών επικοινώνησε με τους παροχείς (ΑΤΗΚ, Primetel και ΜΤΝ), οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο από σταθερή θέση στην επαρχία Αμμοχώστου, και ζήτησε να ενημερωθεί κατά πόσο:

(α) παρατηρήθηκε, πρόσφατα, πρόβλημα δικτύου που επηρέασε δυσμενώς τις πραγματικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο από σταθερή βάση, και

(β) οι παροχείς έγιναν πρόσφατα δέκτες σχετικών παραπόνων από συνδρομητές τους.
Όλοι οι παροχείς απάντησαν αρνητικά και στα δύο ερωτήματα.

Το Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομικών Υπηρεσιών σημείωσε ότι δεν έγινε δέκτης σχετικών παραπόνων από συνδρομητές της επαρχίας Αμμοχώστου.

Βάσει των πιο πάνω δεν απαιτείται η λήψη οποιωνδήποτε ενεργειών. Στη διάθεσή σας για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις.»

 
     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων