Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.011.01.953

 

Απάντηση ημερομηνίας 14 Δεκεμβρίου 2017 του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.01.953, ημερομηνίας 13 Ιουνίου 2017, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη
 

«Αναφέρομαι στην ερώτηση με αρ. φακ 23.06.011.01.953 και σας υποβάλω τα ακόλουθα με βάση και τη συνεισφορά του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ):

α. Οι κλειστές αίθουσες πολλαπλής χρήσης, οι οποίες δεν ανεγείρονται μόνο για αθλητικούς σκοπούς, στην πλειονότητά τους δεν πληρούν τις αναγκαίες προδιαγραφές που απαιτούνται από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων. Επισημαίνεται ότι, οι απαιτήσεις της πιο πάνω Αρχής αφορούν μόνο στις περιπτώσεις που οι αίθουσες χρησιμοποιούνται για αγώνες πρωταθλημάτων Α΄ κατηγορίας ομαδικών αθλημάτων.

β. Έχουν αδειοδοτηθεί οι κλειστές αίθουσες πολλαπλής χρήσης του Γυμνασίου Ακροπόλεως και του ΑΤΙ και τυγχάνουν επεξεργασίας οι αιτήσεις του Λυκείου Αρχ. Κυπριανού, του Λυκείου Αραδίππου και του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα.

γ. Τα πιστοποιητικά λειτουργίας και ασφάλειας που παρέχονται από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων απαιτούνται μόνο όταν στους αθλητικούς χώρους (ανοικτά στάδια ή κλειστές αίθουσες) διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ομαδικών αθλημάτων. Στην περίπτωση που οι αίθουσες χρησιμοποιούνται από μαθητές ή από άλλους για άλλα αθλήματα δεν υπάρχει υποχρέωση εξασφάλισης των υπό αναφορά πιστοποιητικών.»

 
     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων