Αρχείο

    

Απάντηση 23.06.011.01.028

Απάντηση ημερομηνίας 3 Μαΐου 2017 του Υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.01.028, ημερομηνίας 27 Ιουλίου 2016, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου

«Αναφέρομαι στην πιο πάνω Ερώτηση, που υποβλήθηκε από το Βουλευτή Λευκωσίας κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου και αποστάληκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και επιθυμώ να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα:

(α) Στην περιοχή της ακτής Ολυμπίων υπάρχει ράμπα καθέλκυσης μικρών σκαφών, για εξυπηρέτηση ιδιωτικών μικρών σκαφών περιπάτου και αναψυχής και, ως εκ τούτου, ο συγκεκριμένος χώρος έχει αποχαρακτηριστεί από περιοχή λουομένων.

(β) Στο παρακείμενο τμήμα της παραλίας έχει διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης για τα οχήματα και τα τρόλεϊ των ιδιοκτητών των μικρών σκαφών, τα οποία μεταφέρουν τα σκάφη για καθέλκυση στη θάλασσα.

(γ) Ο χώρος αυτός ελέγχεται, την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου, τις Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα, από φύλακα, ούτως ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη χρήση του από τους χρήστες της ράμπας.

          (δ) Το υπόλοιπο διάστημα επιδεικνύεται κάποια ανοχή από το Δήμο Λεμεσού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλος κοντινός χώρος στάθμευσης στην περιοχή.»

 

 
     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων