Αρχείο

    

Έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού για το νομοσχέδιο που τιτλοφορείται «Ο περί της Διαδικασίας Πρόσληψης Έκτακτων Υπαλλήλων στη Δημόσια και Εκπαιδευτική Υπηρεσία (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2004»

Παρόντες:

Άριστος Χρυσοστόμου, πρόεδρος Μαρία Κυριακού
Ζαχαρίας Κουλίας Μαρίνος Σιζόπουλος
Αντιγόνη Παπαδοπούλου Πρόδρομος Προδρόμου
Σταύρος Ευαγόρου  
Σωτηρούλα Χαραλάμπους  
Ντίνος Χατζηνικόλα  

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού μελέτησε το πιο πάνω νομοσχέδιο στις 29 Νοεμβρίου 2004. Στη συνεδρίαση αυτή κλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών.

Σκοπός του νόμου που προτείνεται είναι η παροχή δυνατότητας στο Υπουργικό Συμβούλιο να προβλέπει για τις ανάγκες σε έκτακτο προσωπικό στη δημόσια υπηρεσία αντί για περίοδο ενός έτους που ισχύει σήμερα για περίοδο που δε θα υπερβαίνει τα δύο έτη, κατ’ ανώτατο όριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν ενώπιον της επιτροπής από τους κυβερνητικούς αρμοδίους, η τροποποίηση αυτή κρίνεται αναγκαία για σκοπούς αποφυγής αχρείαστων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού υιοθετεί τους σκοπούς του υπό αναφορά νομοσχεδίου και ομόφωνα εισηγείται στη Βουλή την ψήφισή του σε νόμο.

2 Δεκεμβρίου 2004

 

 

 
     

    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων