Αρχείο

Back ] Up ] Next ]    

Εκθέσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών

Έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού για τους κανονισμούς που τιτλοφορούνται «Οι περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων (Καθίδρυση Εφοριακού Συμβουλίου) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2001»

Παρόντες:

Μάρκος Κυπριανού, πρόεδρος

Κίκης Καζαμίας

Ισίδωρος Μακρίδης

Αβραάμ Αντωνίου

Χρίστος Ρότσας

Τάκης Χατζηδημητρίου

Πρόδρομος Προδρόμου

Δώρος Θεοδώρου

Παναγιώτης Δημητρίου

 

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού μελέτησε τους πιο πάνω κανονισμούς σε δύο συνεδρίες της που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 12 Φεβρουαρίου 2001. Στην πρώτη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών και του Εφοριακού Συμβουλίου.

Με τους πιο πάνω κανονισμούς, οι οποίοι εκδίδονται με βάση το άρθρο 4Α της περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων Νομοθεσίας, τροποποιούνται οι βασικοί κανονισμοί περί Βεβαιώσεως και Εισπράξεως Φόρων (Καθίδρυση Εφοριακού Συμβουλίου), έτσι ώστε στα μέλη του εφοριακού συμβουλίου να παραχωρείται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλα ωφελήματα που παραχωρούνται και στους δημόσιους υπαλλήλους.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού συμφωνεί με τους σκοπούς και τις επιδιώξεις των πιο πάνω κανονισμών, γι’ αυτό και ομόφωνα εισηγείται στη Βουλή την έγκρισή τους.

14 Φεβρουαρίου 2001

     

Back ] Up ] Next ]    

     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων