Αρχείο

    

Ερωτήσεις κατά Βουλευτή

Βουλευτής: Χρίστος Χριστοφίδης

Ερώτηση με αρ. 23.06.012.01.134, ημερομηνίας 3 Δεκεμβρίου 2021, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χρίστου Χριστοφίδη

«Παρακαλούμε τον αρμόδιο υπουργό να μας ενημερώσει κατά πόσο εφαρμόζεται ο περί Ιδιωτικών Σχολών Έντεχνου Χορού Νόμος και αν έχει διοριστεί και λειτουργεί η Συμβουλευτική Επιτροπή Ιδιωτικών Σχολών Έντεχνου Χορού, όπως προβλέπεται στον πιο πάνω νόμο. Σε περίπτωση που έχει διοριστεί, θα θέλαμε να πληροφορηθούμε ποιοι την απαρτίζουν.

Επίσης σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε κάτω από ποιο καθεστώς λειτουργούν οι σχολές χορού που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του έντεχνου χορού.»

Απάντηση


Ερώτηση με αρ. 23.06.012.01.208, ημερομηνίας 1ης Μαρτίου 2022, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας κ. Χρίστου Χριστοφίδη

«Παρακαλούμε τον αρμόδιο υπουργό όπως μας κοινοποιήσει τις απόψεις των διευθυντών μέσης εκπαίδευσης για τις εξετάσεις του πρώτου τετραμήνου που διεξήχθησαν σε όλες τις τάξεις του λυκείου κατά τη φετινή σχολική χρονιά όπως αυτές κατατέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.»

Απάντηση


     © Copyright 2000.  Η Βουλή των Αντιπροσώπων